, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με κρύο και βροχές τα Φώτα

kairosΗλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες στα Δωδεκάνησα θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως μέτριοι και στο Καρπάθιο πέλαγος τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Βροχές την Κυριακή
Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου χαλάει και πάλι ο καιρός, αφού αναμένεται βαθμιαία μεταβολή από τη Δυτική Ελλάδα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες αλλά και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά θα είναι έντονα.
Οι άνεμοι θα πνέουν σε όλα τα πελάγη από νότιες διευθύνσεις 6-7 και τοπικά στο Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε ό,τι αφορά στις ελάχιστες τιμές.
 Με κρύο και βροχές τα Φώτα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια και στο Ιόνιο καταιγίδες, περιμένουμε ανήμερα των Φώτων.
Βελτίωση θα έχουμε από την νύχτα στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένουμε λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
protothema

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.