, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ντέρμπι από τα παλιά σήμερα στη Θεσσαλονίκη

iraklis-paok
Το πάλαι ποτέ ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Ηρακλής-ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η «αυλαία» θα ανοίξει στις 17:30 (Ote Sports) στο Βόλο, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Μαγούλας. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και η μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να χαρακτηριστεί αμφίρροπη, δεδομένου ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση όλα είναι πιθανά.
Οι Βολιώτες, που προπορεύονται στον 1ο όμιλο της Football League, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, έτσι ώστε να πάρουν το σκορ εκείνο που θα τους επιτρέψει να παίξουν με μεγαλύτερη άνεση στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην έδρα του Αστέρα.
Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει και πάλι το Καυτανζόγλειο, στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16», ανάμεσα στον Ηρακλή και στον ΠΑΟΚ (20:00,Ote Sports). Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, καθώς ο «Γηραιός» αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική, ωστόσο, το παιχνίδι είναι ντέρμπι και όλα είναι πιθανά.
Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί και γιατί η ρεβάνς θα γίνει στην Τούμπα, αλλά περισσότερο διότι διαθέτει καλύτερη ομάδα από το σημερινό αντίπαλό του. Ντεμπούτο με το «δικέφαλο» του Βορρά είναι πολύ πιθανό να κάνει ο νεοαποκτηθείς Ολλανδός αμυντικός μέσος, Χέντβιγκες Μαντούρο.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.