, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Μετοχές του Alpha ως ενέχυρο βάζει ο Κοντομηνάς

kontominasΜετοχές αξίας άνω των 46 εκατομμυρίων ευρώ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha προτίθεται να βάλει ενέχυρο ο Δημήτρης Κοντομηνάς προκειμένου να εξασφαλίσει τα δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τα οποία ελέγχεται από την δικαιοσύνη.
Την πρόθεση του αυτή έκανε γνωστή ο κ. Κοντομηνάς μέσω του απολογητικού του υπομνήματος, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας έχει ήδη χορηγήσει δικαίωμα εγγραφής «εμπραγμάτων βαρών» σε περιουσιακά του στοιχεία, στις τράπεζες που χειρίζονται τα δάνεια του ΤΤ.
Μάλιστα, στο απολογητικό του υπόμνημα ο κ. Κοντομηνάς φέρεται να υποστηρίζει ότι η απόδειξη της ειλικρινής του πρόθεσης για να καλυφθούν τα δάνεια και να εξυπηρετηθούν στο σύνολο τους, είναι η χορήγηση του πληρεξουσίου προς τις τράπεζες που θα διαδεχθούν το ΤΤ, με το όποιο ο κ. Κοντομηνάς θα τους δίνει την εξουσία να εγγράφουν πρόσθετα εμπράγματα βάρη σε ελεύθερα ακίνητα αξίας επτά εκατομμυρίων ευρώ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.