, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ

paok-ksanthi
Παρότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ Πανιώνιου και ΠΑΟΚ εν τέλει ο αυριανός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων των φιλοξενούμενων, καθώς απαγορεύτηκε η μετακίνηση τους από τη Θεσσαλονίκη. «Για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», γίνεται λόγος στο σχετικό έγγραφό που απέστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά και στη Σούπερ Λίγκα.
Η ΠΑΕ τονίζει μέσω ανακοίνωσης της ότι δεν θα πρέπει να πάει ο κόσμος της στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ 
Ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός με απόφαση που κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων στη Super League και τον ΠΑΟΚ αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Δικεφάλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ (18/01, 19.30) «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο.
Επιπλέον σύμφωνα με την ίδια απόφαση που πάρθηκε έπειτα από σχετική εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αλλά και την γνώμη της ΔΕΑΒ «απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ανώτερο αγώνα, ομοίως για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα διαθέσει εισιτήρια και παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ΠΑΕ Πανιώνιος για την θετική διάθεση που έδειξε στις σχετικές συζητήσεις που προηγήθηκαν να παραχωρήσει εισιτήρια για τους φίλους του Δικεφάλου!

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.