, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα μαγαζιά έμειναν κλειστά

590_c8678e81082b894744d1e692dfd20b6aΚλειστά στην συντριπτική τους πλειοψηφία παρέμειναν σήμερα, πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων τα εμπορικά καταστήματα της πόλης των Χανίων καθώς οι έμποροι συντάχθηκαν με την πρόταση του εμπορικού συλλόγου της πόλης να μην ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους.
«Η πρόταση μας όπως δείχνει η εικόνα που έχουμε στην διάθεση μας, έγινε δεκτή από τους συναδέλφους μας καθώς τα καταστήματα που άνοιξαν είναι λιγοστά», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Τάκης Ζερβουδάκης.
Τα εμπορικά καταστήματα που άνοιξαν βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης κυρίως στις οδούς Τζανακάκη, Σκαλίδη και στην περιοχή του «Κάτωλα».
Σε αντίθεση με τις τοπικές επιχειρήσεις ανοικτά ήταν τα εμπορικά καταστήματα και καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών μεγάλων αλυσίδων καθώς και σούπερ μάρκετ.
Ωστόσο η κίνηση κυμάνθηκε μεχρι και το μεσημέρι σε χαμηλά επίπεδα.
Παράσταση διαμαρτυρίας εξω από εμπορικό κατάστημα μεγάλης αλυσίδας που δραστηριοποιείται και στα Χανιά οργάνωσαν το σωματείο εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στα Χανιά και το ΠΑΜΕ χωρίς ωστόσο να εμποδίσουν την λειτουργία του.
enikos.gr

#Tags: Κρήτη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.