, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μεναγάκη – Λάτσιος: Αυτή είναι η αλήθεια της δικαστικής τους διαμάχης!

menegaki 55
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ο Γιάννης Λάτσιος κατέθεσε αγωγή ζητώντας από την παρουσιάστρια 1.600.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΑΝΤ1, το διάστημα που ήταν παντρεμένοι η Ελένη αύξησε την περιουσία της κατά περίπου 3.200.000 ευρώ και τόνισε ότι εκείνος κάλυπτε όλα τα έξοδα της οικογένειάς τους.
«Όταν συμφωνήσαμε το 2010 να εκδώσουμε συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση. Δύο χρόνια μετά την αμετάκλητη λύση του γάμου μας και, πιο συγκεκριμένα, την 11/2/2013, υποστήριξε ότι έχει τέτοια αξίωση», απαντά μέσω του δικηγόρου της η Ελένη
Και τονίζει σύμφωνα με το περιοδικό You «Δεν δικαιούταν να λάβει από εμέ ως επαύξηση περιουσία από το κοινό αυτό ακίνητο οιοδήποτε χρηματικό ποσό και η σχετική του αξίωση είναι καταχρηστική και απορριπτέα», καταλήγει η αγωγή – απάντησή της.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο διευθυντής του Ant1, εκείνος είχε αναλάβει εξολοκλήρου την κάλυψη των αναγκών της οικογένειας, σε αντίθεση εκείνη, που μάζευε χρήματα και έκανε επενδύσεις σε ακίνητα ή τα έβαζε σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αγωγή του υποστηρίζει ο Λάτσιος: «Εάν δεν της παρείχα και δεν κάλυπτα με την ανάλωση της δικής μου περιουσίας τα έξοδα, η εναγόμενη δεν θα είχε την δυνατότητα να τα διαθέσει στην απόκτηση ακινήτων, τα οποία την οδήγησαν στην τεράστια επαύξηση της περιουσίας της». Μάλιστα αναφέρει ότι η παρουσιάστρια είχε συστήσει εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την μητέρα της και πληρωνόταν μέσω αυτής.
Η Ελένη από τη μεριά της αναφέρει: «Έχω ξοδέψει περίπου 2.000.000 ευρώ στο διάστημα που ήμασταν παντρεμένοι… Μόνο στα ταξίδια που κάναμε μοιραζόμασταν τα έξοδα μισά μισά. Εγώ του ζήτησα να αγοράσουμε τα ακίνητα μισά μισά και εκείνος δεν θέλησε να αγοράσει τίποτα» και τονίζει ότι πλήρωνε ακόμα και τις δόσεις για τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα που αγόρασε ο πρώην σύζυγός της!
Ο δε Λάτσιος αναφέρει: «Αν δεν είχε εμένα, δεν θα έκανε την καριέρα που έχει φτιάξει. Η εικόνα της ως συζύγου μου και μητέρας των παιδιών μας την ωφέλησε ιδιαιτέρως». Η Μενεγάκη απαντά σύμφωνα με το δημοσίευμα: «η επιτυχία μου οφείλεται στο ότι ο Μίνως Κυριακού και ο Δημήτρης Κοντομηνάς πίστεψαν σε εμένα, αλλά και στο κοινό που με καθιέρωσε με την προτίμησή του».
Ενώ φαίνονταν ότι θα τα έβρισκαν και θα υπέγραφαν κάποιο συμφωνητικό τελικά η Ελένη αρνήθηκε να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν συντάξει οι δικηγόροι τους και έτσι τις διαφορές τους θα τις λύσουν μόνο στο δικαστήριο!
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.