, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με ποιον δημοσιογράφο "τα πήρε στο κρανίο" ο Μπουτάρης…

Ένταση επικράτησε στη διάρκεια της συνάντησης  της ΕΣΗΕΜ-Θ με εκπροσώπους φορέων της πόλης, στο δημαρχείο.
Αφού ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες των εκπροσώπων και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Μάκης Βοιτσίδης είχε πάρει το λόγο για να προτείνει τι θα πρέπει να περιέχει το ψήφισμα για την ύπαρξη αυτόνομου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στη Θεσσαλονίκη , ανεξαρτήτως ονόματος, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν  λέγοντας ότι θα πρέπει να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ3 όπως ήταν και να γυρίσουν πίσω όλοι οι εργαζόμενοι.
Οι τόνοι υψώθηκαν όταν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρώην ΕΡΤ3 Αλέξανδρος Τριανταφύλλιδης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΜ-Θ  είπε φωνάζοντας «Ποιος εκπρόσωπος φορέα  διαφώνησε με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ3; Θα συνεχιστεί ο εμπαιγμός; Μετά από 8 μήνες δεν έχετε βάλει μυαλό. Θα διαπραγματευόμαστε μεταξύ μας;».
Ο δήμαρχος ,όμως, εκνευρίστηκε με τον συνάδελφο που δεν έλεγε να σταματήσει να μιλάει (όπως είπε) – και ενώ  είχε περάσει και η ώρα- και φωνάζοντας με τη σειρά του του  απάντησε “”Εδώ δεν είναι συνέλευση εργαζομένων. Μη φωνάζεις εδώ! Ακούς; Αν έχετε προηγούμενα να τα λύσετε στη συνέλευσή σας».
 
Μαρ.Βλαχ.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.