, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανακοίνωσε τον χωρισμό του ο Ολάντ

France's President Hollande delivers the opening speech of a major Labour Conference at the French Economic, Social and Environmental Council (CESE ) in Paris
Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ  χωρίζει τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ σύμφωνα με ανακοίνωσή του που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Ολάντ ανακοίνωσε «το τέλος της κοινής του ζωής με τη Βαλερί Τριερβελέρ», δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ.
Διευκρινίζοντας ότι μιλά επί προσωπικού και όχι με την ιδιότητα του αρχηγού του γαλλικού κράτους, διότι το θέμα αφορά την «προσωπική (του) ζωή» και όχι το θεσμικό του ρόλο, ο Ολάντ είπε: «κάνω γνωστό ότι έθεσα τέλος στην κοινή ζωή που μοιραζόμουν με τη Βαλερί Τριερβελέρ».
Την πληροφορία για επικείμενη ανακοίνωσή του χωρισμού του σήμερα, την είχε δημοσιεύσει η Journal du Dimanche.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γάλλος πρόεδρος ήθελε να διευθετήσει το ζήτημα αυτό πριν η  48χρονη Τριερβελέρ, σύντροφος του Ολάντ από το 2006, ξεκινήσει το ταξίδι της, την Κυριακή στην Ινδία για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες, το περιοδικό Closer δημοσίευσε την είδηση ότι ο Ολάντ διατηρεί ερωτικό δεσμό με τη γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ μαζί με φωτογραφίες που εμφανίζουν κάποιον -κατά το περιοδικό τον πρόεδρο- να φοράει κράνος μηχανής και να φθάνει με σκούτερ αργά τη νύχτα στο σπίτι της ηθοποιού.
Ο 59χρονος Ολάντ έχει τέσσερα παιδιά με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, υψηλόβαθμο στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος και υποψήφια για την προεδρία το 2007.
Η Ρουαγιάλ ανακοίνωσε τον χωρισμό τους λίγο μετά την ήττα της στις εκλογές του 2007 από τον Νικολά Σαρκοζί.
Η Τριερβελέρ, αρθρογράφος του περιοδικού Paris Match, δεν είναι παντρεμένη με τον Ολάντ αλλά ανέλαβε επισήμως τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας μετά την εκλογή του τον Μάιο του 2012.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.