, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ρ. Δούρου: Θα παραμείνω στην Περιφέρεια αν εκλεγώ

Τη δέσμευσή της ότι θα παραμείνει στο αξίωμα της Περιφερειάρχη σε περίπτωση εκλογής της, εξέφρασε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου.
dourou706
Σε συνέντευξη της στο ραδιοσταθμό Αlpha 989 η κ. Δούρου επισήμανε ότι «πολλοί έχουν χρησιμοποιήσει την τοπική αυτοδιοίκηση ως εφαλτήριο για περαιτέρω πολιτική καριέρα ή διάλειμμα ή συνταξιοδότηση», πρόσθεσε όμως ότι η επιλογή της είναι συνειδητή. «Θα μείνω εάν εκλεγώ», τόνισε.
«Για τον ΣΥΡΙΖΑ και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, αντίπαλος δεν είναι η Ν.Δ. ή κάποιο πρόσωπο αλλά η αποχή κι η πολιτική περιθωριοποίηση που αισθάνονται οι νέοι άνθρωποι», είπε ακόμη και εξέφρασε την άποψη πως «πρέπει οι πολίτες να επαναπροσδιορίσουν το ρόλο της Περιφέρειας».
«Είμαι τυχερή, δεν ξεκινάω από το μηδέν αλλά παίρνω τη σκυτάλη από μια σπουδαία δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε, εκφράζοντας την αισιοδοξία της ότι «με αλληλεγγύη, βάσει δημοκρατικών διαδικασιών, μπορούμε να νικήσουμε».
Σχετικά με την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη στην Πελοπόννησο και τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «κάθε φορά που έχουμε Κεντρική Επιτροπή την επόμενη μέρα τα ρεπορτάζ έχουν ένα μότο για γκρίνια, διαφωνίες κλπ».
«Είτε στο 4%, είτε στο 30% και για τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν διαδικασίες και διαφωνίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει δυνατότερος, δίνουμε συγκροτημένοι τη μάχη των εκλογών, τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα αλλά συλλογικά», κατέληξε.

#Tags: Βουλή

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.