, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο γυμνός πάστορας που καλεί το ποίμνιό του να απαλλαγεί από τα περιττά ρούχα (video)

To White Chapel Tail βρίσκεται στο Southampton της Βιρτζίνια και πρόσφατα ανακοίνωσε μια περίεργη απόφαση: να υποδέχεται το ποίμνιο του γυμνό.
Ο πάστορας Allen Parker, που είναι υπεύθυνος της εκκλησίας βρήκε τις απαιτήσεις των άλλων εκκλησιών στο κομμάτι της ενδυμασίας υπερβολικά απαιτητικές κι έτσι πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το δικό του κοπάδι που θα αρνείται αυτόν τον άκρατο υλισμό αν το επιθυμεί.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πολλές από τις πιο καθοριστικές στιγμές της Αγίας Γραφής συνέβησαν όταν οι άνθρωποι ήταν γυμνοί, συμπεριλαμβανομένου της σταύρωσης και της ανάστασης του Ιησού . « Όταν γεννήθηκε ήταν γυμνός , όταν σταυρώθηκε ήταν γυμνός και όταν αναστήθηκε άφησε τα ρούχα του στον τάφο και έμεινε γυμνός. Αν ο Θεός επέλεγε αυτόν τον τρόπο , πώς μπορεί να είναι λάθος;» , είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο CNN .
Η θεωρία του πάστορα είναι ότι η γύμνια είναι η «μεγάλη ισοστάθμιση», που θυμίζει στους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία ότι είναι απλά ανθρώπινα όντα. Ο στόχος του είναι να οδηγήσει το ποίμνιο να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι χωρίς να εξαρτώνται από λαμπερά ρούχα και προσωπικό πλούτο.





iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.