, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

ΜΟΝΟ στην "Κ" – Συνάντηση Γιάννη Μπουτάρη-Ντόρας Μπακογιάννη!

images-2Γράφει ο Karfitsas
Για περίπου μισή ώρα “τα είπαν” η βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ντόρα Μπακογιάννη και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στο γραφείο του δημάρχου!
Η συνάντηση έγινε… κεκλεισμένων των θηρών μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης και της βουλευτού Επικρατείας της ΝΔ, σήμερα το απόγευμα και μόλις μια ημέρα …μετά την ανακοίνωση της στήριξης της υποψηφιότητας του κυρ Γιάννη από τη Δημοκρατική Αριστερά και τον Φώτη Κουβέλη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της “Κ” Μπακογιάννη και Μπουτάρης συναντήθηκαν στον αύλειο χώρο του δημαρχείου. Οι δυο τους ήταν βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση του συλλόγου αποφοίτων του London School of Economics.
Προσερχόμενη στο χώρο η κ. Μπακογιάννη συνάντησε, τυχαία ή μη, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και ο τελευταίος την προσκάλεσε στο γραφείο του, προκειμένου να τα πουν, μετά απο καιρό!
Στους διαδρόμους του δημαρχείου κυκλοφόρησε η πληροφορία,  πως η συνάντηση Μπακογιάννη-Μπουτάρη κράτησε μόλις… τρία λεπτά, ωστόσο οι πληροφορίες της Κ κάνουν λόγο για μια πιο σε βάθος κουβέντα για τα τεκταινόμενα στην αυτοδιοικηση και στην κεντρική πολιτική σκηνή!
Υπενθυμίζεται πως η κ. Μπακογιάννη ως πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας – όταν αποχώρησε από τη ΝΔ και ίδρυσε το δικό της κόμμα είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη. Στελέχη της μάλιστα συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας κι ένας εξ αυτών ο Στάθης Αβραμίδης είχε λάβει θέση αντιδημάρχου! Η συνάντηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά τη δήλωση μιας άλλης βουλευτίνας της ΝΔ, της Φωτεινής Πιπιλή οτι καλά θα κάνει το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, να στηρίξει τον Μπουτάρη για δήμαρχο!
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση από την πλευρά του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Σταύρου Καλαφάτη, του Μαξίμου ή έστω της τοπικής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που δεν είδε ποτέ με καλό μάτι αυτές τις …τυχαίες δηλώσεις ή συναντήσεις στελεχών της με τον κυρ Γιάννη!
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.