, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα ο Μίμης Φωτόπουλος

fotopoulos eythimios
Το δημαρχιακό θώκο του δήμου Δέλτα θα διεκδικήσει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της “Κ” ο  πρώην αντινομάρχης, Ευθύμιος Φωτόπουλος.
Ο κ. Φωτόπουλος έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές στην περιοχή προκειμένου να στελεχώσει το ψηφοδέλτιό του, το οποίο απαρτίζεται τόσο από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, όσο και από νέα άτομα με όρεξη και μεράκι να προσφέρουν στα κοινά.
Η υποψηφιότητα του κ. Φωτόπουλου συζητιόταν εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο, αναμένεται να ανακοινωθεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα. “Πρόκειται για μια υποψηφιότητα με μεγάλες προσδοκίες, καθώς πρόκειται για ένα έμπειρο στέλεχος στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους με όρεξη για δουλειά”, ανέφερε στην “Κ” δημοτικός σύμβουλος του δήμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φωτόπουλος έχει τη στήριξη όχι μόνο των “γαλάζιων” στελεχών αλλά και της οικογένειας του αποθανόντα δημάρχου, Νίκου Γιουτίκα.
Ο Ευθύμιος Φωτόπουλος διετέλεσε μεταξύ άλλων αντινομάρχης Παιδείας, σύμβουλος του νομάρχη Θεσσαλονίκης σε θέματα Παιδείας με ειδίκευση και ειδικότερη δραστηριότητα στα προβλήματα Σχολικής Στέγης του νομού Θεσσαλονίκης, αντιπρόεδρος Β’ ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του Ψυχολογικού Κέντρου Β. Ελλάδας, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) καθώς επίσης πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιχείρησης Θεσσαλονίκης (Ν.Ε.Θ Α.Ε.), εταιρίας της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, με αναπτυξιακό χαρακτήρα και εκλεγμένος εκπρόσωπος του συλλόγου των διδασκάλων υπαίθρου Θεσσαλονίκης στη διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ).
Χρ. Κυρ. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.