, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αγώνας αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη

mpala-podosfairouΦιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των βετεράνων της Νεάπολης και της Θεσσαλονίκης, με στόχο την ενίσχυση οικογενειών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, διοργανώνουν αύριο, Δευτέρα, στις 4.30 το απόγευμα, η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών και οι Βετεράνοι Νεάπολης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία.
Η είσοδος στον αγώνα θα είναι δωρεάν, αλλά αντί εισιτηρίου στην είσοδο του γηπέδου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα, φάρμακα, είδη προσωπικής υγιεινής κ.λπ.) για οικογένειες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.
«Είναι χρέος όλων μας, απέναντι στην οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του. Να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και προστασίας, γιατί όλοι μας βιώνουμε καθημερινά τα ίδια προβλήματα: φτώχεια, ανεργία, απολύσεις, χαράτσια, κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων κ.λπ.» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.
enikos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.