, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Jen Selter: Η «βασίλισσα» των οπισθίων στο Vanity Fair(φωτο – video)

Η «βασίλισσα» των οπισθίων, η 20χρονη Αμερικανίδα, Jen Selter, επέστρεψε, αυτή τη φορά όχι μέσα από το Instagram και το Twitter αλλά με μια αισθησιακή ημίγυμνη φωτογράφιση για το τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Vanity Fair».
Κι όμως, η όμορφη Jen κατάφερε να γίνει διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στα καλοσχηματισμένα οπισθία της και τα social media, στα οποία προκάλεσε «φρενίτιδα» από τις πρώτες κιόλας φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν από δύο περίπου χρόνια.

Η Νεοϋορκέζα,  η οποία κέρδισε επάξια τον τίτλο των πιο δημοφιλών οπισθίων του ίντερνετ, κατατροπώνοντας ακόμα και διάσημες πορνοστάρ, κατάφερε έχει 2,6 εκατ. followers,  να φωτογραφίζεται σήμερα για ένα από τα πιο γνωστά περιοδικά lifestyle στον κόσμο και να έχει κλείσει διαφημιστικά συμβόλαια με διάφορες εταιρείες!

Μάλιστα, ετοιμάζει δική της σειρά με κολάν και αθλητικά ρούχα ενώ σκέφτεται να ανοίξει και γυμναστήριο.

Η Selter πόζαρε για το «Vanity Fair», φορώντας μια ολόσωμη, διάφανη φόρμα και ένα μικροσκοπικό κορμάκι, το οποίο άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, ενώ όπως γράφει το περιοδικό, τα οπίσθια της την έκαναν μέλος της ανερχόμενης κατηγορίας «αστέρων» του  Instagram: Νέες γυναίκες οι οποίες δεν φοβούνται να μοιραστούν φωτογραφίες από τα καλογυμανσμένα κορμιά τους που οφείλουν στην σκληρή γυμναστική…

Πάντως, η ίδια λέει ότι δεν έχει κάνει ποτέ της κάποια αισθητική επέμβαση στο σώμα της και πως  απλά γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει πολύ τη διατροφή της.

Και μερικές από τις φωτογραφίες που την έκαναν διάσημη…




protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.