, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Είδαν το Βoeing στις Μαλδίβες;

590_c9f698a09a4da0b5bb2207e7e05e3b66
Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του Βοeing, μετά την μαρτυρία κατοίκων ενός μικρού νησιού στις Μαλδίβες που υποστηρίζουν ότι είδαν ένα Boeing να πετά σε χαμηλό ύψος την επίμαχη ημέρα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα haveeru.com κάτοικοι του νησιού Kuda Huvadhoo είπαν ότι είδαν ένα αεροσκάφος αυτού του τύπου  να πετά χαμηλά γύρω στις 6.15 το πρωί της 8ης Μαρτίου, όταν δηλαδή εξαφανίστηκε το Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών.
Οι ίδιοι είπαν ότι ήταν ένα λευκό αεροσκάφος, με κόκκινες ρίγες, περιγραφή που μοιάζει με τα αεροσκάφη των Μαλαισιανών Αερογραμμών.
Αυτόπτες μάρτυρες από την Kuda Huvadhoo συμφώνησαν ότι το αεροπλάνοκατευθυνόταν Βόρεια προς προς το νότιο άκρο των Μαλδίβων – Addu. Σημείωσαν επίσης ότι άκουγαν έναν απίστευτα δυνατό θόρυβο ενώ το αεροπλάνο πετούσε πάνω από το νησί.
Τα στοιχεία από τους δορυφόρους δείχνουν ότι το τελευταίο “σήμα” ελήφθη από την πτήση κάπου κοντά στις Μαλδίβες και την αμερικανική ναυτική βάση στοΝτιέγκο Γκαρσία. Όμως, οι Μαλδίβες δεν είναι μεταξύ των χωρών από τις οποίες οι αρχές της Μαλαισίας έχουν ζητήσει βοήθεια στο πλαίσιο των ερευνών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.