, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πιερίας παρουσίασε ο Γ. Ιωαννίδης

 
ioanidis 2
Τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πιερίας παρουσίασε σε  εκδήλωση χθες στην Κατερίνη ,ο Γιάννης Ιωαννίδης. Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, φίλων του συνδυασμού και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία των βουλευτών Γιώργου Κωνσταντόπουλου και της Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου ,του Προέδρου της ΝΟΔΕ  Ηλία Τάπρα αλλά και πλήθος κόσμου ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε με θερμά λόγια για την προσωπικότητα και τη διαδρομή του κ. Χριστογιάννη : «Ο λαός της Πιερίας τίμησε πολλές φορές με την ψήφο του τον  Δημήτρη Χριστογιάννη. Τον εξέλεξε Νομαρχιακό Σύμβουλο, Αντινομάρχη και Βουλευτή. Είναι ένας άνθρωπος με πλούσια εμπειρία με μεγάλες διοικητικές ικανότητες, συνδικαλιστική δράση και βαθειά γνώση όλων των θεμάτων του Νομού. Για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά που ο Δημήτρης αποφάσισε να αφήσει την κεντρική πολιτική σκηνή για να ασχοληθεί με την ανάπτυξη του τόπου του. Και να μην ξεχνάμε ότι ασχολήθηκε με την πολιτική αφού πρώτα είχε πολλά και βαρέα ένσημα έχοντας πετύχει ως γιατρός και ως στέλεχος μονάδων υγείας.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Χριστογιάννης ευχαρίστησε τον Γιάννη Ιωαννίδη για την επιλογή στο πρόσωπο του και τόνισε ότι:
«Είμαι βέβαιος ότι το σύνθημα μας Πρωταθλήτρια Περιφέρεια θα είναι σφραγίδα μας και το υπόδειγμα για όλες τις περιφέρειες για την ευημερία των ελλήνων. Το πρόγραμμα μας είναι η Πιερία να καταστεί κέντρο  παραθεριστικού, ιαματικού, αρχαιολογικού, γαστρονομικού επιστημονικού και άλλων μορφών εναλλακτικού τουρισμού. Να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης καθώς συγκεντρώνει όλα τα αξιοποιήσιμα πλεονεκτήματα σε φυσικό κάλλος, παράδοση και ανθρώπινο δυναμικό».
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε ότι αυτή η εκλογική μάχη θα κριθεί σε μόνο ένα στοιχείο, στο ποιος είναι ικανός ,δυναμικός επίμονος και αποφασισμένος για να διεκδικήσει με επιτυχία την επίτευξη των αιτημάτων μας . Ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε ακόμη ότι πολύ σύντομα ο συνδυασμός θα ανακοινώσει και τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων αλλά και τις προγραμματικές θέσεις για όλα τα θέματα του νομού. «Στους βασικούς μας άξονες είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η μείωση του κόστους  παραγωγής για τον πρωτογενή τομέα. Όλη μας η δραστηριότητα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα επικεντρωθεί σε αυτούς τους άξονες γιατί εκεί υπάρχουν τα σοβαρότερα προβλήματα».
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.