, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η "Κ" σας παραθέτει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τις εξελίξεις στον ΗΡΑΚΛΗ


Του Θωμά Μίχου
Κωμικοτραγικές είναι οι καταστάσεις στον Ηρακλή τις τελευταίες ώρες, χωρίς πραγματικά κανείς να μπορεί να προβλέψει το που θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος επανεμφανίστηκε χθες στο προσκήνιο και μαζί με τους Νίκου, Ιωακειμίδη, Πετρίδη και Δόβελο (όλοι τους μέλη της Επιτροπής σωτηρίας), πήραν την απόφαση να απομακρύνουν τον Γκιγιέρμο Ογιος από το πάγκο της ομάδας, με πρόφαση ότι με τον Αργεντινό στο πάγκο η ομάδα δεν θα είχε ελπίδες να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ και επιλέχθηκε η λύση του Μπάμπη Τεννέ ως αντικαταστάτης του Ογιος.
Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως για να φτάσουμε στην απόφαση αυτή παρακάμφθηκαν οι Νίκος Χαίτογλου και ο Νίκος Υψηλάντης, οι οποίοι ήταν αρνητικοί με την απομάκρυνση Ογιος.
Μέχρι που φτάσαμε στη σημερινή ημέρα. Λίγες ώρες δηλαδή μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ περί απομάκρυνσης του Ογιος. Το ένα μέλος της επιτροπής σωτηρίας, ο Νίκου παραιτήθηκε από τη θέση του. Λίγη ώρα αργότερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, ακύρωσε τη δική του επιλογή (!) και ο Μπάμπης Τεννές δεν ήρθε ποτέ στη Θεσσαλονίκη.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Παπαδόπουλος πήγε στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Ογιος και οι συνεργάτες του με σκοπό να του ζητήσει συγνώμη και να τον μεταπείσει για να μείνει στο πάγκο του Ηρακλή.
Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της ενημέρωνε πως η προγραμματισμένη για τις 19:00 η ώρα συνέντευξη τύπου με θέμα τις διοικητικές εξελίξεις στον Ηρακλή, αναβλήθηκε.
Το ρεπορτάζ είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτή την ώρα και η “Κ” θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε νεότερο…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.