, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καθαρισμός παράπλευρης οδού ανατολικής εισόδου Θεσσαλονίκης!

katha
Καθαρισμό της παράπλευρης οδού, που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της Θεσσαλονίκης (πριν από την αερογέφυρα στη Βούλγαρη), πραγματοποίησε σήμερα η Αντιπεριφέρεια Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και με την ΕΛ.ΑΣ. και με τη συνδρομή των Δήμων Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης. Στη διαδικασία καθαρισμού της οδού από τα μπάζα και την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων, που είχαν συσσωρευτεί στο σημείο, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Π.Κ.Μ. Θεοφάνης Παπάς, ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Γιώργος Μπαμπαράτσας.
«Η σημερινή μας πρωτοβουλία να καθαρίσουμε την παράπλευρη οδό στην ανατολική είσοδο της Θεσσαλονίκης αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πολιτικής που εφαρμόζουμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και έχει επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση των αστικών ρύπων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη για τη συνεργασία και την άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου του, καθώς και τους Δήμους Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση μηχανημάτων καθαρισμού.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, όταν γίνονται μάρτυρες φαινομένων όπου ασυνείδητοι αποθέτουν σε δημόσιους χώρους μπάζα και ογκώδη αντικείμενα, να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία. Εντείνουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε τις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε το περιβάλλον μας καθαρό. Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας και οφείλουμε όλοι, πολίτες και τοπική αυτοδιοίκηση, να το σεβαστούμε και να το προστατέψουμε», υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Π.Κ.Μ. Θεοφάνης Παπάς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.