, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Από πού κι ως που ζητάει δεύτερη ευκαιρία ο κ. Μπουτάρης»;

 
Kalafatis-FocusFm 3
Την εκτίμησή του ότι η διοίκηση του δήμου απέτυχε στην αποστολή της εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη.
Σχολιάζοντας την επιμονή του δημάρχου να ζητά δεύτερη ευκαιρία, ο Σταύρος Καλαφάτης διατύπωσε το εξής ερώτημα: «Από πού κι ως που; Γιατί; Για να ολοκληρώσει το “μηδέν;»
«Σκεφτείτε τι είχε πει προεκλογικά ο κ. Μπουτάρης και τι έκανε τελικά», υπογράμμισε. «Στα βασικά ζητήματα της καθημερινότητας, όπως το κυκλοφοριακό και η καθαριότητα, όχι μόνο δεν υπάρχει βελτίωση, αλλά αντίθετα υπάρχει επιδείνωση.»
Επισημαίνοντας την ανάγκη «οι πολιτικοί αγώνες να διεξάγονται σε ένα πολιτισμένο πλαίσιο» πρόσθεσε: «Φυσικά θα υπάρχει αντιπαράθεση, πιθανότατα σκληρή, αλλά θα εστιαστεί σε πολιτικό επίπεδο. Στα πεδία της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας.»
Σημείωσε πως προτιμά να μιλά επί της ουσίας: «Φυσικά σκοπεύω να διεκδικήσω περισσότερες αρμοδιότητες σε μια Θεσσαλονίκη που μπορεί να παίξει μητροπολιτικό ρόλο. Αλλά παράλληλα, με ενδιαφέρει να δίνω λύσεις με τα δεδομένα που έχω στη διάθεσή μου».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.