, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ποια θα σας απατήσει; η ξανθιά ή η μελαχρινή

merlinΠοτέ καμία γυναίκα δεν δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από το χρώμα των μαλλιών της. Πάντα για κάποιο ανεξήγητο λόγο θέλει συνέχεια να το διορθώνει κάνοντας αλλαγές μικρές ή μεγάλες.
Ωστόσο πολλές γυναίκες θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν τις απόψεις για το χρώμα των μαλλιών τους αφού βρέθηκε ότι αυτό αποτελεί ένδειξη απιστίας. Εξάλλου δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι οι περισσότερες γυναίκες σύμβολα του σεξ ήταν ξανθιές όπως η Μαίριλιν Μονρό, η Αννίτα Έκμπεργκ,η Φάρα Φόσετ και πολλές άλλες.
Μεγάλη διαδικτυακή έρευνα που έγινε έδειξε ποιες γυναίκες δυσκολεύονται να μείνουν πιστές στο σύντροφό τους.
Μελετώντας τις απαντήσεις των γυναικών που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση της ιστοσελίδας CheaterVille ανακαλύφθηκε πως οι ξανθιές κατείχαν την πρωτοκαθεδρία στην απιστία σε σχέση με τις μελαχρινές και τις κοκκινομάλλες.
Μάλιστα οι ξανθιές δεν περιορίζονταν μόνο σε φλερτ αλλά προχωρούσαν και σε ερωτικές περιπτύξεις. Ενδεικτικό ήταν ότι το 42% των «ένοχων» γυναικών είχε ξανθά μαλλιά ενώ ακολουθούσαν οι  κοκκινομάλλες, σε ποσοστό 23% και την τελευταία θέση είχαν οι καστανές και οι μελαχρινές.
Το στοιχείο αυτό φαίνεται δηλαδή το χρώμα των μαλλιών των ανδρών μαρτυρά και το κατά πόσο είναι επιρρεπείς ή όχι στην απιστία.
Ενδεικτικά ένα ποσοστό που άγγιζε το 60% κείνων που απάτησαν τη σύντροφο τους ήταν καστανοί ή μελαχρινοί, το 25% ήταν ανοιχτόχρωμοι ή  ξανθοί και το 15% κοκκινομάλληδες.
φταίνε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Νεότερες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ανεξαρτήτου χρώματος μαλλιών τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι περισσότερο επιρρεπείς στην απιστία.
Ο λόγος είναι ότι μπορούν να έρθουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα σε επαφή με τις παλιές τους αγάπες. Το γεγονός αυτό και μόνο μπορεί να τινάξει στον αέρα μια σχέση.
iatropedia.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.