, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προσλήψεις 3.800 αεροσυνοδών…

emirates
Ημέρα Καριέρας διοργανώνει η αεροπορική εταιρεία Emirates το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 9 το πρωί στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα), στην Αθήνα. Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η Emirates επιθυμεί να προσλάβει 3.800 αεροσυνοδούς για τη φετινή χρονιά.
Την Ημέρα Καριέρας, οι υποψήφιοι –άνδρες και γυναίκες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι.
Οι υποψήφιοι πρέπει:
• να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
• να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά
• να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.
Η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε 142 προορισμούς σε 80 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική, ινδική υποήπειρο και Ασιατικές χώρες του Ειρηνικού.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.emirates.gr και στο facebook στο: www.facebook.com/emirates.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.emiratesgroupcareers.com

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.