, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πώς έγινε το θανατηφόρο ατύχημα στην περιφερειακή οδό

ntaliperiΑνακοίνωση για το ατύχημα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιφερειακή οδό, στο ύψος του κόμβου Πανοράματος-Πυλαίας, στο ρεύμα προς δυτικά, εξέδωσε η αστυνομία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σήμερα και ώρα 12:25, στην Περιφερειακή Οδό, 500 μέτρα μετά τον κόμβο Πανοράματος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την ανατολική Θεσσαλονίκη, ΙΧΦ όχημα που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα.
Στη συνέχεια, αφού προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και κολόνα φωτισμού, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Περιφερειακής Οδού και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος αλλοδαπός, το οποίο ακολούθως συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο ακόμη οχήματα.
Συνέπεια των προαναφερόμενων συγκρούσεων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 58χρονου αλλοδαπού και ο ελαφρύς τραυματισμός δύο οδηγών και δύο επιβατών εκ των υπολοίπων οχημάτων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.