, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ετοιμοπόλεμος ο Τάι

Στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων επανήλθε και πάλι από χθες (19/4) ο Τάι.
Ο Βραζιλιάνος μέσος μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στη διάρκεια του οποίο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, τέθηκε πλέον στην διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο.
Το ευχάριστο μάλιστα είναι ότι έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης κανονικά χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, γεγονός που σημαίνει ότι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της αποθεραπείας του με επιτυχία.
Σε αντίθεση με τον Τάι, ο οποίος επέστρεψε κανονικά στους ρυθμούς των προπονήσεων, οι Μιχάλης Μπουκουβάλας και Άγγελος Παπαστεριανός αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και ενδεχομένως να απουσιάσουν από την αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο.
Συγκεκριμένα, ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ηρακλή, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο του δεξιού του ποδιού, στο οποίο είχε υποστεί πρόσφατα, οστικό οίδημα, ενώ ο νεαρός στόπερ, υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι σαφώς λιγότερες από αυτές που έχει ο Μπουκουβάλας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.