, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με κακοκαιρία η έξοδος του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

vroxes-lefkos-purgos
«Αντιμέτωποι» με βροχόπτωση και κακοκαιρία βρίσκονται οι εκδρομείς του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη αλλά και εν γένει στη Β. Ελλάδα.
Στην Κεντρική Μακεδονία η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά και μόνο στην επαρχιακή οδό Άρνισσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρρας είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από το 12ο χιλιόμετρο μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο.
Στη Δυτική Μακεδονία χιόνισε τις πρωινές ώρες στα ορεινά του νομού Φλώρινας χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις των εκδρομέων.
Αλυσίδες θα χρειαστούν μόνο τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς μέσω Βιτσίου, από το 18ο έως το 30ό χιλιόμετρο.
Στο μεταξύ, ανοιχτά θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα τροφίμων στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 4 το απόγευμα. Τα καταστήματα άνοιξαν στις 10 το πρωί και περιμένουν τους καταναλωτές για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.
Σε ό,τι αφορά την πρόβλεψη του καιρού για αύριο, Κυριακή του Πάσχα, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης προβλέπεται βελτίωση ενώ ενδέχεται να σημειωθούν λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής από το απόγευμα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.