, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι ευχές του Ιβάν Σαββίδη στον κόσμο και τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Δήλωση με αφορμή το Πάσχα έκανε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και ευχήθηκε προς τους φίλους της ομάδας, το προσωπικό της, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές. 
Ο 54χρονος επιχειρηματίας επισήμανε ότι το μέλλον του συλλόγου χτίζεται σε γερές βάσεις και πως οι όποιες δυσκολίες βρίσκει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον συσπειρώνουν, ενώ ανέφερε: «Ενωμένοι θα συνεχίσουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε».
Αναλυτικά η δήλωση του
«Το Πάσχα είναι η σημαντικότερη ημερομηνία στο ημερολόγιο του Χριστιανισμού και εύχομαι υγεία, αγάπη και ειρήνη στις οικογένειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, των ανθρώπων της τεχνικής ηγεσίας, στους υπαλλήλους και στα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου» ανέφερε ο κ. Σαββίδης και συμπλήρωσε:
«Σε μια περίοδο που οι δυσκολίες είναι ένα γενικευμένο φαινόμενο, το μήνυμα που μας δίνουν οι μέρες αυτές είναι ότι υπάρχει ελπίδα και κάτι καλύτερο μας περιμένει. Αυτό είναι και το πλαίσιο που πορευόμαστε μέχρι σήμερα. Χτίζουμε το μέλλον σε γερές βάσεις και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, δεν μας λυγίζουν, αντίθετα μας συσπειρώνουν, προκειμένου να τις ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε με ομαδικότητα, επιμονή και υπομονή την προσπάθεια. Ενωμένοι θα συνεχίσουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε!
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα
».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.