, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η μεταρρύθμιση προχωρά όπως την είχαμε σχεδιάσει»

adwnis-thema-stin-k
Της Κατερίνας Νικολάου
Πρεμιέρα σήμερα για τις τηλεφωνικές γραμμές του ΠΕΔΥ. Οι πολίτες μπορούν να καλούν για προγραμματισμό επισκέψεων στα 5ψήφια τηλεφωνικά νούμερα: 14554, 14784, 14884, 14900 και τις ώρες 7:00- 19:00 με χρέωση 0,98 ευρώ, ανεξαρτήτως διάρκειας κλήσης.
Ρεπόρτερ του Karfitsa.gr επιχείρησε σήμερα να κλείσει ραντεβού στα νούμερα αυτά. Το 14554 ήταν κατειλημμένο συνεχώς. Το 14784 μας έβαλε σε γραμμή προτεραιότητας για 13 περίπου λεπτά ώσπου το κλείσαμε. Στο 14884 καταφέραμε να συνδεθούμε με εκπρόσωπο σε 8,5 λεπτά και κλείσαμε ραντεβού με οφθαλμίατρο στα ιατρεία του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) για την Παρασκευή, ενώ υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού ακόμα και σήμερα.
To Karfitsa.gr επικοινώνησε με το Υπουργείο Υγείας,  Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την έως τώρα λειτουργία του νέου παρόχου πρωτοβάθμιας περίθαλψης: «Είμαστε απολύτως εντός χρονοδιαγράμματος, ξεκίνησαν και οι τηλεφωνικές γραμμές με αρκετά βελτιωμένους χρόνους για τους πολίτες ώστε να μπορούν χωρίς ταλαιπωρία να κλείνουν τα ραντεβού τους».
Τέλος ο Υπουργός θέλησε να αποδώσει τα εύσημα στο ΚΕΕΛΠΝΟ για την άμεση αντίδρασή του στο θέμα του κοροναϊού MERS: «Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Το ΚΕΕΛΠΝΟ λειτούργησε πολύ καίρια και αποφασιστικά

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.