, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έφυγε από τον Δανιηλίδη και πήγε στον…

katerina-tsoukala
του Βαγγέλη Στολάκη
Επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που την ήθελαν να συμπορεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Γρηγόρη Χατζησάββα, μετά την παραίτηση και την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη Δανιηλίδη, η Κατερίνα Τσουκαλά. Η πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας, Διοικητικών και Οικονομικών υποθέσεων με μια ανακοίνωσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε γνωστό χτες το βράδυ πως τελικά θα ριχτεί στη μάχη του σταυρού για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλάζοντας… στρατόπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» οι «παγωμένες» σχέσεις που είχε με το σημερινό δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη την ανάγκασαν μια εβδομάδα περίπου πριν να αποχωρήσει από την παράταξη της διοίκησης. Η ίδια τις περασμένες ημέρες έλεγε σε φίλους και γνωστούς πως μετά τις γιορτές του Πάσχα θα πάρει τις αποφάσεις της, τις οποίες και έκανε γνωστές μόλις χθες. Υπενθυμίζεται πως δεν πρόκειται για τη μόνη παραίτηση από την παράταξη Δανιηλίδη, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν και άλλες.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η κ. Τσουκαλά αναφέρει τα εξής:
«Σήμερα οι οικογένειες ψάχνουν τον εαυτό τους ,αναζητούν μια πιo δίκαιη κατανομή των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων και την αίσθηση της ισότιμης συμμετοχής στις αποφάσεις και τις ευκαιρίες!!!

Χρειάζονται έμπρακτες διαδικασίες που θα δίνουν βήμα ουσιαστικού και όχι προσχηματικού λόγου σε όλους τους πολίτες, που θα οδηγούν σε συνθέσεις και συνεργασίες!!


Τα προβλήματα είναι κοινά για τους όλους εμάς που ζούμε στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών. Πρέπει λοιπόν να μας ενώνουν και όχι να μας χωρίζουν.
Μπορούμε να βρούμε λύσεις από κοινού και να πάμε μπροστά !!
Οι συνειδητές τεχνητές πολώσεις και περιχαρακώσεις δεν συνεισφέρουν στο κοινό καλό και δεν ωφελούν τον τόπο. Ωφελούν μόνο αυτούς που τις κάνουν προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς της!!!

Είναι όμως αυτό που χρειάζονται οι πολίτες;
Να αποφασίζουν για αυτούς άλλοι, χωρίς αυτούς;

Φίλες και φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες αυτό που κατά την γνώμη μου χρειάζεται ο τόπος μας πρώτα από όλα είναι ανάσες δημοκρατίας. Ουσιαστικής και βαθιάς δημοκρατίας στη λειτουργία και στη λήψη των αποφάσεων. Είναι ανάγκη να επικρατήσει η λογική, έναντι της εμμονής της μοναδικής αλήθειας. Ως ενεργός πολίτης ,με αυτό τον γνώμονα ως οδηγό ,θα συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη πολιτών» και επικεφαλή τον Γρηγόρη Χατζησάββα. Συμμετέχω ως ανεξάρτητος πολίτης με την μοναδική φιλοδοξία να είμαι χρήσιμη στον τόπο μου ,στον Δήμο μου.» 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.