, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βουλευτής λέει «ματάκια»…μητροπολίτη

 
POIOS28
Σκληρή ήταν η απάντηση της Φωτεινής Πιπιλή, στην επίθεση που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό της ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι στην φωτογραφία που ανέβασε ο σεβασμιότατος στον προσωπικό του ιστολόγιο, δεν φαίνεται το ντεκολτέ της, ενώ τόνισε πως το όλο θέμα ανακινήθηκε από κάποιον χρυσαυγίτη οπαδό του.
«Δεν είναι της παρούσης, αλλά της παρελθούσης. Ένα έχω να πω για τον παππούλη: ματάκιας, μεταξύ μας! Δεν φαίνεται καν το ντεκολτέ στη φωτογραφία. Κάποιος χρυσαυγίτης οπαδός του το είπε, αλλά ματάκιας απεδείχθη, όταν είδε ντεκολτέ που δεν υπάρχει. Κάποιο πρόβατο του ποιμένος, χρυσαυγίτης, είδε ντεκολτέ που δεν υπάρχει.
Διότι αν είδαν το δικό μου ντεκολτέ, ε, εντάξει! Και ο φωτογράφος, άλλη φορά, παράκληση, διότι είναι καλά τα παιδιά, αν δεν βλέπουν κάτι, γιατί πάνε να βγάλουν φωτογραφία; Ματάκιας λοιπόν ο παππούλης. Μόνο έτσι μπορώ να συμπεριφερθώ. Ας διαβάσει τι του γράφουν στο amen.gr για τις κατάρες που εκστόμισε ιεράρχες. Και εδώ τελειώνω την ιστορία αυτή».
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.