, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βροχές με μικρή πτώση της θερμοκρασίας

aytokinhta-vroxi
Σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στα πελάγη. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.