, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ληστής για… κλάματα

 
ipa-astunomia-peripolika-arxeiou
Μια ζωή με περισσότερα χρήματα ονειρευόταν ένας άνδρας ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει τράπεζα, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο κατέληξε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
Ο επίδοξος ληστής Φελίπε Κρουζ πίστευε ότι σχεδίασε καλά το χτύπημα του και εισέβαλε στην τράπεζα οπλισμένος και μεταμφιεσμένος, για να μην αναγνωρίζεται.
Ο δράστης κατευθύνθηκε σε ένα από τα ταμεία χωρίς να προσέξει ότι εκείνο προστατευόταν από αλεξίσφαιρο τζάμι και έδωσε στον υπάλληλο ένα χαρτί, στο οποίο έγραφε: «Δώσε μου τα χαρτονομίσματα των 100, 50 και 20 δολαρίων. Βιάσου και μην πατήσεις το συναγερμό».
Ο ταμίας, προστατευμένος από το αλεξίσφαιρο γυαλί, αρνήθηκε να υπακούσει τον Κρουζ, με τον τελευταίο να πανικοβάλλεται, μετά την απρόσμενη τροπή που πήρε η απόπειρα ληστείας και να το βάζει στα πόδια.
Εκεί, όμως που πίστευε πως τουλάχιστον γλίτωσε τη σύλληψη, αυτή αποδείχθηκε πολύ εύκολη για τις αρχές, καθώς το σημείωμα που είχε αφήσει ο Κρουζ στην τράπεζα ήταν γραμμένο στο πίσω μέρος μιας… αίτησης που είχε κάνει για δουλειά και η οποία περιελάμβανε όλα του τα στοιχεία.
«Μάλλον θα έπρεπε να είχε συνεχίσει να ψάχνει για τίμια δουλειά», δήλωσε εκπρόσωπος του FBI, απορημένος για την αβλεψία του δράστη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.