, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στα δικαστήρια… υποψήφιοι δήμαρχοι

dikastiko-megaro
Στο παρά πέντε έφτασε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης. Ο «δήμαρχος των… δημάρχων» όπως αποκαλείται ο τοπικός άρχοντας της περιοχής «ανέβηκε» στο δεύτερο όροφο, συζήτησε λίγο με τους άλλους συναδέλφους του και είχε τη δυνατότητα να τα… πει λίγο μαζί τους.
Για ώρες ήταν “κλεισμένη” στο γραφείο με τους υπεύθυνους των εκλογών και η κόρη του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Φανή Μπουτάρη.
 
Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε επίσης μαζί με άλλους υποψήφιους ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος  τον οποίο εντοπίσαμε σε «πηγαδάκι» με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο. Τα φιλιά μεταξύ των δυο ανδρών μάλιστα έδιναν και έπαιρναν.
Βραδάκι βρέθηκε στα δικαστήρια και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, όπως επίσης και ο δήμαρχος Δέλτα μαζί με τους άλλους υποψηφίους της περιοχής που συζητούσαν ποιος έχει… μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες στο facebook όλων των υποψηφίων τη στιγμή της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων έδιναν και έπαιρναν! 
Β. Στολ. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.