, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θύμα ληστείας ο σύμβουλος του… Αντώνη Σαμαρά

DavettasKaraoglou
Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνόδευσε την παρουσία του συμβούλου του πρωθυπουργού για θέματα Πολιτισμού Δημοσθένη Δαββέτα κατά τη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.
Αμέσως μετά την επίσκεψη του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ στον Μητροπολίτη Άνθιμο, προκειμένου να πάρει την ευλογία του τελευταίου ενόψει… της κάλπης του Μαΐου ο κ. Δαββέτας επιβιβάστηκε σε ταξί προκειμένου να μεταβεί στον χώρο όπου θα πραγματοποιούσε ομιλία. Μαζί του στο όχημα επέβαιναν και άλλοι τρεις άνδρες αγνώστων στοιχείων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της “Κ” ο ένας εξ’ αυτών, χωρίς να το αντιληφθεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, του αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την τσέπη.
Ο ίδιος ο Δαββέτας διηγήθηκε το περιστατικό σε πολιτικούς του φίλους, με τους τελευταίους να του λένε “κάθε εμπόδιο σε καλό” υπαινισσόμενοι πως θα είναι… τυχερός στις εκλογές.
Σημειώνεται πως ο σύμβουλος του πρωθυπουργού “πέφτει” θύμα ληστείας για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα αφού πριν από πέντε ημέρες άγνωστοι του “άνοιξαν” το αυτοκίνητο στην Αθήνα αφαιρώντας του πολύτιμα αντικείμενα.
Βαγγέλης Στολάκης 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.