, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο δήμος με τη θάλασσα και τα… "παραποτάμια"! (φωτό)

Χρειάσθηκαν μόνο λίγα λεπτά βροχής για να μετατραπεί ο παραθαλάσσιος δήμος Θερμαϊκού σε… λίμνη!  Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης Μελίνα Καραπαναγιωτίδου, ύστερα από ξενάγηση στα… αντιπλημμυρικά έργα, από τον υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Μαυρομάτη, ανέδειξε το πρόβλημα στο προσωπικό της ιστολόγιο (melinakarapanagiotidou.blogspot.com).
Oι φωτογραφίες ειναι χαρακτηριστικές της εγκατάλειψης από τη δημοτική αρχή και όπως λέει η ίδια “μπορούμε να πνιγούμε σε ένα κουτάλι νερό και μάλιστα δίπλα στην θάλασσα της Θεσσαλονίκης…”.
Ο κ Μαυρομάτης επεσήμανε  – μιλώντας με τη γνωστή δημοσιογράφο που κατεβαίνει με τον Απόστολο Τζιτζικώστα,-  ότι είναι απαράδεκτη η εικόνα της … τουριστικής Περαίας, χειμώνα καλοκαίρι.
Η εικόνα είναι ακόμη πιο απογοητευτική με τους αγωγούς ομβρίων υδάτων …τσιμεντοποιημένους πάνω στο κύμα, όπου άλλοι πίνουν τον καφέ τους κι άλλοι – με τον καλό καιρό – κολυμπούν!
Φωτό Σάββας Αυγητίδης
domos5 dimo6 dimos1 dimos3 dimos4 dimos 2

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.