, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ποινή σοκ της ΕΠΟ σε ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών


Αφαίρεση 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50.000 ευρώ προβλέπει η τιμωρία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.
Η ποινή είναι εφέσιμη, αλλά οι πιθανότητες να μειωθούν οι «καμπάνες» δεν είναι πολλές. Σημειώνεται πως στον ΠΑΟΚ έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη και για κάποια επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κι επειδή είναι υπότροπος υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για ακόμη μεγαλύτερη ποινή.
Αναλυτικά η απόφαση: 
«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχεται εν μέρει την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πράξη που αναφέρεται στο σκεπτικό. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα αυτή, κατά τα λοιπά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ α) πειθαρχική χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα (ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 16/4)».
 

#Tags: ΕΠΟ, ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.