, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φυλλάδιο υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με…. πρόβατα!

Melina1
Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης και γνωστή δημοσιογράφος Μελίνα Καραπαναγιωτίδου προτίμησε στο εκλογικό της υλικό – έντυπο και ηλεκτρονικό – να αναδείξει την… περιφέρεια και τη Β’ Θεσσαλονίκης όπου και ζει.
Στις φωτογραφίες του φυλλαδίου της  βλέπουμε τον πατέρα της, Τάσο Καραπαναγιωτίδη και τα ολίγα αμνοερίφια που μεγαλώνουν στο αγρόκτημα τους! Άλλο… περίεργο του φυλλαδίου είναι η έντονη παρουσία της ΝΔ – αν και αντάρτισσα του κόμματος με το οποίο κατέβηκε υποψήφια στις βουλευτικές του 2012 – με τις φωτογραφίες Ζαγοράκη, Μέρτζου και φυσικά του Κώστα Καραμανλή.
Melina2
Από τα πιο «έξυπνα» φυλλάδια των εκλογών που κυκλοφορούν είναι και αυτό του δημάρχου Πυλαίας Χορτιάτη και εκ νέου υποψήφιου, Ιγνώτιου Καϊτεζίδη. Ο κ. Καϊτεζίδης με σύνθημα «Κοινωνία μαζί-Δήμος παντού» αντί… πολιτικάντικων συνθημάτων που χρησιμοποιούν πολλοί αντίπαλοί του αποφάσισε να ξεκινήσει εκστρατεία συγκέντρωσης φαρμάκων και τροφίμων στα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού του. Έτσι μέχρι τις εκλογές αυτός και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι στα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού σε Πυλαία, Πανόραμα και Ασβεστοχώρι θα συγκεντρώνουν  όλο το διάστημα τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του δήμου.

kaitezidis

Καλές κριτικές έχει αποσπάσει και το προεκλογικό φυλλάδιο του Αστέριου Γαβότση, υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου. Με σύνθημα «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ο πρώην δήμαρχος Μυγδονίας δεσμεύεται πως εάν κερδίσει τις εκλογές θα φτιάξει έναν όμορφο τόπο με ευτυχισμένους ανθρώπους, θα προσφέρει εξυπηρέτηση σε κάθε πολίτη, θα στηρίξει τους αδύναμους και θα δημιουργήσει προοπτικές ανάπτυξης.
gavotsis

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.