, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο παιδόφιλος παιδίατρος από τα Ιωάννινα

123Κυκλοφορεί ελεύθερος από χθες ο παιδίατρος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο ιατρείο του, όπου βρέθηκε οπτικό υλικό μεγέθους δέκα terabyte στο οποίο φαίνονται βρέφη να υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και από ζώα.
Πρόκειται για τον  ZAHARIEV (επώνυμο) ZVETLOZAR (όνομα) του Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία. Τα στοιχεία του δημοσιοποιήθηκαν με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων.
«Είναι η πιο σκληρή υπόθεση που έχω συναντήσει στην καριέρα μου», είπε ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης. Ο Σφακιανάκης χαρακτήρισε τον παιδόφιλο παιδίατρο αρρωστημένο μυαλό. «Όταν βλέπεις 6 μηνών βρέφος να κακοποιείται από ζώο…», ήταν η συγκλονιστική φράση του Σφακιανάκη για την αδιανόητη δράση του παιδίατρου.
Η χρονικής διάρκειας 15 ημερών δημοσιοποίηση αποσκοπεί, σύμφωνα με την διάταξη του εισαγγελέα Εφετών, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και κυρίως των ανηλίκων και ζητούνται πληροφορίες στον αριθμό κλήσης 11012 και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected] της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προκαλεί, ωστόσο, ερωτήματα για το σκεπτικό με το οποίο αφέθηκε χθες ελεύθερος ο 47χρονος , παρ’ ότι διώκεται για κακουργηματικής μορφής πορνογραφία ανηλίκων.
paraskinio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.