, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βαρέθηκε τη γκρίνια οπαδού και τον έκανε προπονητή! (video)


Απίστευτο και όμως αγγλικό. Ο προπονητής της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ φώναξε έναν φίλαθλο των σπιρουνιών από την κερκίδα και τον έκανε τεχνικό για πέντε λεπτά.
Στο τελευταίο του παιχνίδι με την Τότεναμ, ο Τιμ Σέργουντ και ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της ομάδας του κάλεσε τον Ντάνι Γκριμσντέιλ να φορέσει το σακάκι του και να κάτσει στην θέση του ως προπονητής. Κάτι που συνέβη για πέντε λεπτά.
Ο τεχνικός της Τότεναμ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για το περιστατικό, αναφέροντας: Αυτό το παιδί είναι ειδικός. Σοβαρά. Κάθε εβδομάδα μου λέει τι να κάνω. Ετσι, τουυ έδωσε την ευκαιρία να κάνει την δουλειά μου».
Δηλώσεις έκανε και ο… προπονητής της κερκίδας: «Για να είμαι δίκαιος με τον Σέργουντ δεν παλεύει με τους φιλάθλους. Είναι πάντα χαρούμενος όταν επικοινωνεί μαζί μας και μας κάνει να γελάμε. Του είπα να κάνει δύο αλλαγές και τις έκανε.Νικούσαμε με 3-0 και του είπα πως είναι καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες και μου είπε να κατέβω και να κάνω τον προπονητή».

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.