, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Όλοι βρέθηκαν στο πάρτυ της Εύας! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, VIDEO)

DSC_1045
Στη βεράντα του Μακεδονία Παλλάς τα είπε το βράδυ της Τετάρτης η υποψήφια ευρωβουλευτής με την «Ελιά» Εύα Καϊλή με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και υποστηρικτές της.
Περισσότερα από πεντακόσια άτομα έσπευσαν να της ευχηθούν «καλή επιτυχία» για της ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Μεταξύ αυτών είδαμε το γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Χρόνη Μακρίδη, το μέλος  του ιδίου οργάνου Κυριάκο Μερελή, αρκετούς εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και εκ νέου υποψήφιους.
Η ξανθιά Θεσσαλονικιά με ένα ποτήρι λευκό κρασί στο χέρι, ντυμένη απλά αλλά πάντα εντυπωσιακή φρόντισε να… περιποιηθεί τους εκλεκτούς καλεσμένους της, αφού το ποτό και το φαγητό ήταν άφθονα και πάντα κάτω από τους ήχους ζωντανής μουσικής.
Στο πλευρό της, σε όλη τη βραδιά βρισκόταν η αδερφή της Μανταλένα και οι γονείς της. «Το κέντρο βάρους μου είναι η Θεσσαλονίκη» είπε μεταξύ άλλων η Καϊλή στον ολιγόλεπτο λόγο που έβγαλε.
«Οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι μια μάχη της σοσιαλδημοκρατίας εναντίον της δεξιάς. Πρέπει να ξανακερδίσουμε τον κόσμο μας και για το λόγο αυτό μπαίνουμε μπροστά» είπε μεταξύ άλλων. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος σημείωσε: «Από την Εύα μου έκανε εντύπωση η φρεσκάδα της όταν τη γνώρισα και η όρεξή της να ασχοληθεί με τα κοινά. Χρειαζόμαστε τέτοια άτομα στην ευρωβουλή. Περιμένουμε πολλά από αυτή». «Η Εύα είναι ΠΑΣΟΚ κι εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ» υπογράμμισε επίσης ο κυρ Γιάννης για να χειροκροτηθεί από τους παρευρισκόμενους.
DSC_0970 DSC_0987 DSC_0989 DSC_0994 DSC_1004 DSC_1019 DSC_1040DSC_1053 DSC_1056 DSC_1063 DSC_1064 DSC_1067

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.