, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το μήνυμα αυτοκτονίας του ειδικού φρουρού στη γυναίκα του

astinomia
 
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από την τραγωδία που συνοδεύει το απονενοημένο διάβημα του 27χρονου ειδικού φρουρού στην Κέρκυρα.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο πνιγμένος από τα οικονομικά προβλήματα αστυνομικός, έφυγε σε έξαλλη κατάσταση από το σπίτι του με το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στην περιοχή Σπάρτυλα.
Εκεί, πριν να προβεί στη τελευταία πράξη απελπισίας, έστειλε μήνυμα στην αστυνομικό σύζυγο του ενημερώνοντας ότι δίνει τέλος στη ζωη του, δηλώνοντας μάλιστα το σημείο στο οποίο βρισκόταν.
Η τραγική γυναίκα, έτρεξε με την ελπίδα να προλάβει ή να πρόκειται για μακάβριας έμπνευσης μήνυμα, πλην όμως όταν έφτασε στο σημείο που της είχε υποδείξει, βρήκε νεκρό τον άνδρα της μέσα στο αυτοκίνητο, να έχει αυτοπυροβοληθεί στο λαιμό με το υπηρεσιακό όπλο.
Το επισφράγισμα στην τραγωδία δίχως τέλος, αποτελεί το γεγονός ότι πριν από 40 ημέρες είχαν φέρει στη ζωή το αγγελούδι τους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.