, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

'Έφυγε' ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης ποδοσφαιρικής ομάδας

 
foto
Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου, μετά τον ξαφνικό θάνατο του ιδιοκτήτη!
Το πλήρωμα του χρόνου για τον Μάλκολμ Γκλέιζερ ήρθε το βράδυ της Τετάρτης. Τρεις μέρες μετά τα 86α γενέθλιά του, ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε απ’ τη ζωή. Στο πένθος βυθίστηκε το βράδυ της Τετάρτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όπως έγινε κι επισήμως γνωστό, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του συλλόγου έφυγε απ’ τη ζωή στα 86 του χρόνια.
Ο Αμερικανός εκατομμυριούχος απεβίωσε τρεις μέρες μετά τα γενέθλιά του, με την είδηση του θανάτου του ν’ αναστατώνει και την ομάδα ράγκμπι των Tampa Bay Buccaneers, η οποία επίσης του ανήκε.
Υπό την ιδιοκτησία του, άλλωστε, πανηγύρισε την κατάκτηση του Super Bowl το 2003, ενώ το ίδιο αποτελεσματική (αν και έντονα αμφισβητούμενη από τους φιλάθλους) υπήρξε και η εποχή του στη Γιουνάιτεντ.
Παρόλο λοιπόν που επικρίθηκε έντονα για την πολιτική του, κυρίως στο θέμα των εισιτηρίων και των μεταγραφών, επί των ημερών του ο σύλλογος σήκωσε πέντε πρωταθλήματα, τρία League Cup, πέντε Community Shield, ένα Champions League κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
 
foto1

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.