, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιοι απο τη ΔΗΜΑΡ μέσω «Ελιάς» φλερτάρουν με τον ανασχηματισμό

 
kouiz-poios
Ο Βασίλης Οικονόμου, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και Ανδρέας Παπαδόπουλος, υποψήφιος για την ευρωβουλή και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ. Αυτά είναι τα δυο ονόματα που ακούγονται έντονα για να αναλάβουν κυβερνητικό θώκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η όλη διαδικασία πρόκειται να γίνει μέσω της « Ελιάς» να ενταχθούν δηλαδή τα δυο αυτά στελέχη ως συνεργαζόμενοι με την ελια και στη συνέχεια να προταθούν την κατάλληλη στιγμή του ανασχηματισμού για να μπούνε στην Κυβέρνηση. Στο μεταξύ όνομα έκπληξη προετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην Κομισιόν στη θέση δηλαδή της Μαρίας Δαμανάκη. Πρόκειται για ένα μέλος της κυβέρνησης που διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Σε οτι αφορά το θέμα του ανασχηματισμού πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ευάγγελος Βενιζελος θα παραμείνει αντιπρόεδρος της κυβερνησης πιθανόν ομως χωρίς υπουργικό χαρτοφυλάκιο. Σε μια τέτοια περίπτωση στο υπουργείο Εξωτερικών δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον νυν υπουργό άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Αν ο κ. Αβραμόπουλος μετακομίσει απο το πεντάγωνο, τότε δεν αποκλείεται να παει στη θέση του ο Α. Λοβέρδος στην περίπτωση που δεν μεταβεί στο υπουργείο ανάπτυξης. Στο υπουργείο Υγείας ακούγεται και το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αν φύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης και δεν πάει στη θέση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρυθμίσεις ή ο καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης.
Το σταυρόλεξο του ανασχηματισμού πάντως θα διαρκέσει λίγες ημέρες ακόμη μέχρι να λυθεί αφού χρειάζεται δυνατούς λύτες
Πηγή  paraskhnio.gr

#Tags: ΔΗΜΑΡ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.