, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας έγινε… μαστροπός!

 
porno
 
«Ταρίφα» 100 ευρώ χρέωνε μια 27χρονη από χωριό του Πύργου για τις ερωτικές υπηρεσίες που προσέφερε στα ροζ ραντεβού με τους πελάτες της, αλλά έπεσε σε… αστυνομικό. Η έκπληξη, όμως, ήταν η αποκάλυψη ότι ο μαστροπός της είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας!
Οι αστυνομικοί που πληροφορήθηκαν ότι ο 69χρονος εξέδιδε τη νεαρή γυναίκα σε σπίτια ευκατάστατων κυρίων και την συνόδευε στα ραντεβού, προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα που θα έπαιρνε και ένας από αυτούς προσποιήθηκε τον πελάτη και επικοινώνησε με τον απόστρατο για να κλείσει συνάντηση μαζί της σε ξενοδοχείο στον Πύργο. Ο 69χρονος έφερε με το αυτοκίνητό του τη νεαρή στο ξενοδοχείο και περίμενε από κάτω.
Λίγο έλειψε να χαλάσει η «δουλειά» των αστυνομικών, όταν η 27χρονη… σήκωσε τον κόσμο στο πόδι μόλις αντιλήφθηκε πως ο «πελάτης» της επρόκειτο να τη συλλάβει!
Μάλιστα, επιτέθηκε στον αστυνομικό που σώθηκε από την επέμβαση συναδέλφων του οι οποίοι όρμησαν στο δωμάτιο! Ο 69χρονος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά τον συνέλαβαν άλλοι αστυνομικοί και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε οικονομικό όφελος, αλλά απλώς… διευκόλυνε την κοπέλα! Δεν έπεισε, όμως, τους αστυνομικούς που τον έστειλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με την κατηγορία της μαστροπείας, μαζί με την 27χρονη που κατηγορείται για πορνείας και αντίσταση κατά της αρχής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.