, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η νέα μούσα του Σκορπιού: Το πάρτι της Ριμπολόβλεβα και το δώρο που ζήτησε από τους φίλους της

la-nouvelle-muse-de-skorpios_article_landscape_660Στο Σκορπιό, ο χρόνος ξεκίνησε ξανά. Με αυτή τη φράση κλείνει το Paris Match το άρθρο για το νησί που πέρασε από την οικογένεια Ωνάση, στα χέρια των Ριμπολόβλεφ. Και δεν έχει άδικο. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το νησί απέκτησε ξανά ζωή. Αλλά και ότι ο Σκορπιός συγκεντρώνει και πάλι τα διεθνή βλέμματα, θυμίζοντας την εποχή που το διεθνές τζετ σετ περνούσε από αυτό.
Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το γαλλικό περιοδικό βρέθηκε στο νησί, για να φωτογραφήσει και να μιλήσει με την Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, τη «νέα μούσα του Σκορπιού», όπως την περιγράφει, με αφορμή τις ετοιμασίες για το φαντασμαγορικό πάρτι της εκεί, για τα 25α γενέθλιά της.
Η κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου μίλησε στο Paris Match για τα σχέδια που έχει για το νησί, τη στιγμή που το… ερωτεύτηκε- με την πρώτη ματιά- αλλά και το δώρο που ζήτησε από τους φίλους της για τα γενέθλιά της.
«Κάναμε το γύρο του νησιού με την οικογένειά μου, πάνω σε ένα σκάφος. Αυτό το μέρος μας μάγεψε. Αργότερα σε αγώνες, έχουμε το ίδιο πάθος για τα άλογα, συνάντησα την Αθήνα Ωνάση και της είπα ότι αν μία ημέρα αποφασίσει να το αποχωριστεί, να μου το πει», διηγείται η Ριμπολόβλεβα στο περιοδικό.
Οπως είπε, κάνει πλάνα για ανακαίνιση στο νησί, αλλά αυτή θα γίνει στο πνεύμα της απλότητας που διακατείχε και τον Αριστοτέλη Ωνάση. Ετσι, λέει «όχι» στα νέα κτίρια, τα μεγάλα παλάτια και την επιδεικτική πολυτέλεια. «Ολα θα γίνουν με σεβασμό στην οικολογία και τη βιοποικιλότητα, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες», εξηγεί. Μοναδική εξαίρεση, ο στάβλος που θα φτιάξει για τα άλογά της.
Οσο για τα γενέθλιά της, έχει καλέσει περίπου 100 φίλους, αλλά τους ζήτησε να μην της φέρουν δώρα. «Αντί αυτού τους είπα ότι θέλω να κάνουν δωρεές στο ίδρυμά μου, για να βοηθήσω τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Για παράδειγμα, στη Λευκάδα θα αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο για τη μεταφορά παιδιών με αναπηρίες και θα βοηθήσουμε στη δημιουργία σχολικών, αθλητικών υποδομών και παιδικών χαρών», είπε η κόρη του δισεκατομμυριούχου.
iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.