, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Φωτιά» στο ΤΑΧΙS

 
taxis
Συνολικά 3,3 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν υποβάλλει την φορολογική τους δήλωση μέσα απο το TAXIS με την προθεσμία υποβολής να λήγει στις 30 Ιουνίου.
 Με σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Οικονομικών καλεί τους πολίτες να σπεύσουν και να υποβάλουν τις δηλώσεις τους «μέχρι την υπάρχουσα προθεσμία της 30ης Ιουνίου δείχνοντας αίσθημα φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οποιαδήποτε καθυστέρηση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα προκαλέσει προβλήματα στη νέα εκκαθάριση του κοινωνικού μερίσματος με τα στοιχεία για το 2013, όπως και στην χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος»
Οι ώρες στις οποίες το φορτίο είναι χαμηλό και είναι πολύ πιο άμεση η ανταπόκριση του ΤΑXIS σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών είναι:
· Μέχρι τις 9.30 το πρωί
· Από τις 14.00 μέχρι τις 17.00
· Μετά τις 21.30 το βράδυ.
Χθες οι Έλληνες φορολογούμενοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Οικονομικών, υπέβαλαν 146.000 δηλώσεις που είναι και ο υψηλότερος ημερήσιος αριθμός δηλώσεων και το TAXIS ανταποκρίθηκε με μεγάλη ευκολία σε αυτό τον αριθμό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.