, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τραγουδίστρια έμεινε με τα εσώρουχα στη σκηνή (Video)

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια Raye έβγαλε τα ρούχα της πάνω στη σκηνή και έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της θέλοντας να στείλει ηχηρό μήνυμα για τη δυσμορφία του σώματος.

Η 25χρονη βρισκόταν στη σκηνή του Royal Albert Hall την Τρίτη για μια ζωντανή ηχογράφηση άλμπουμ, όταν άρχισε να βγάζει τα ρούχα της κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του τραγουδιού της, Body Dysmorphia.

Έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει με την πάθηση της ψυχικής υγείας – όπου ανησυχείς έντονα για την εμφάνισή σου – με τους στίχους της να λένε: «Πεινάω τόσο πολύ, που δεν μπορώ να κοιμηθώ / Αλλά ξέρω ότι αν φάω / Τότε θα είμαι στο μπάνιο γονατιστή».

Μπροστά στο πλήθος που την επευφημούσε, η Raye έβγαλε τον κορσέ και το παντελόνι της και έμεινε μόνο με το λευκό σουτιέν και το εσώρουχό της. Παρέμεινε με τα εσώρουχα όπου ερμήνευσε και το επόμενο τραγούδι της, Ice Cream Man, ένα κομμάτι που αναφέρεται στη σεξουαλική επίθεση.

@soph24pi3 body dysmorphia live in london one of the powerful woman i know #orchestra #raye #royalalberthall #london #fyp ♬ original sound – soph

«Βγάζω τα ρούχα μου στο Royal Albert Hall», είπε η Raye πριν ξεκινήσει να τραγουδά.

Αναφερόμενη στην εμπειρία της με ανάρτησή της στο Instagram μετά το τέλος του σόου, η Raye έγραψε: «Το σόου ολόκληρης της καριέρας μου, δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό. Χάνω το μυαλό μου αναλογιζόμενη αυτό το σόου, και ναι, δημοσιεύω τις κριτικές γιατί πήραμε 5αστέρια σε όλους τους τομείς», έγραψε αρχικά για να συνεχίσει κατενθουσιασμένη: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι η πραγματική μου ζωή. Η πόλη μου με είδε για τον καλλιτέχνη που πραγματικά θέλω να γίνω και θα συνεχίσω να προσπαθώ να γίνω».

Η Raye είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη της με τη δυσμορφία του σώματος, όταν είχε ερωτηθεί «τι βλέπεις όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη;» με την ίδια να απαντά: «Δεν ξέρω. Είναι μια εμπειρία πολύ 50/50. Ίσως πολλοί άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν. Μερικές φορές κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες “αυτό είναι ωραίο” ή “αυτό είναι καλό”, και μετά μερικές φορές νιώθεις το αντίθετο. Αλλά αυτό είναι εντάξει, είναι απλώς μέρος της ζωής και νομίζω ότι είναι κάτι που δουλεύω πολύ σκληρά. Δεν νομίζω ότι είναι καλό να περνάς πολύ χρόνο στον καθρέφτη, γιατί θα αρχίσεις να βλέπεις όλα τα ελαττώματα. Χρησιμοποιώ τη μουσική ως θεραπεία για να προσπαθώ να επεξεργάζομαι πράγματα».

Στο άλμπουμ My 21st Century Blues η τραγουδίστρια θίγει στους στίχους της τη χρήση ουσιών, την επίθεση και τη σεξουαλική βία και το άγχος, ενώ στο παρελθόν εξήγησε γιατί δεν ήθελε να αποφύγει τα «δύσκολα» θέματα.

Μιλώντας στη MailOnline είχε πει: «Θέλω απλώς να είμαι μια γυναίκα που συζητά άβολα θέματα για τα οποία δεν μιλάμε, όλα αυτά είναι πράγματα με τα οποία πάλεψα στο σκοτάδι και στη σιωπή. Ελπίζεις γράφοντας για αυτά τα τραγούδια και βγάζοντάς τα στον κόσμο, απλά ελπίζεις ότι ο κόσμος θα τα ακούσει και θα τα συσχετίσει επίσης. Είναι φάρμακο με το οποίο μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα αρκετά επώδυνο συναίσθημα. Για μένα είναι πολύ δυναμωτικό και ελπίζω να είναι φάρμακο για όποιον άλλον το χρειάζεται».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.