, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Δείτε τι φωτογραφία θεώρησε ακατάλληλη το Instagram!

 
7AFD98F580475FC978462BA8BB0823C8
 
Μήπως το Instagram το έχει παρακάνει με την πολιτική του τελευταία; Αυτό διερωτάται η μπλόγκερ Κάρτνεϊ Αντάμο που μία φωτογραφία της 18 μηνών κόρης της Μάρλοου, ήταν η αιτία που έχασε τέσσερα χρόνια οικογενειακών φωτογραφιών και αναμνήσεων, γιατί το Instagram την θεώρησε ακατάλληλη και της έκλεισε τον λογαριασμό της. 

Τι ήταν, λοιπόν, το τόσο προσβλητικό; Η μικρή Μάρλοου απεικονιζόταν να φορά κίτρινες γαλότσες και να ανεβάζει το φόρεμα της ψηλά αποκαλύπτοντας. τον αφαλό της, κάτι που για το δημοφιλές μέσο ήταν προσβλητικό. Την επόμενη ημέρα η κυρία  Αντάμο έλαβε emails από το Instagram, τα οποία έλεγαν πως πρέπει να διαγράψει τη φωτογραφία, καθώς πρόκειται για κίνηση που εναντιώνεται στους κανόνες που διέπουν το εν λόγω μέσο. Όταν διαπίστωσε πως οι υπεύθυνοι διέγραψαν τη φωτογραφία της 18 μηνών κόρης της, η 30χρονη την ανέβασε ξανά, μονάχα για να ανακαλύψει ώρες αργότερα πως της είχαν απενεργοποιήσει το προφίλ.    

Η μπλόγκερ απ’ το Λονδίνο, όπως είναι φυσικό, εξέφρασε μέσα από την προσωπική της σελίδα την αναστάτωση που της δημιούργησε το κλείσιμο του προφίλ της στο Instagram, όπου είχε 40.000 ακόλουθους.

«Νόμιζα πως είναι μια πολύ γλυκιά φωτογραφία του μωρού μου με την πανέμορφη στρογγυλή κοιλίτσα του. Πιο πολύ απ’ όλα μου αρέσει η περηφάνια της που έχει αποτυπωθεί στη φωτογραφία, μια φωτογραφία πολύ γλυκιά και αθώα. Είναι ένα μωρό! Δεν έχει διαφορά από μια φωτογραφία ενός βρέφους με πάνες, ή ένα μικρό αγόρι με μπρατσάκια. Μόνο και μόνο η ιδέα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ακατάλληλο μου φέρνει αηδία. Ποτέ μα ποτέ δε σκέφτηκα ότι η φωτογραφία της Μάρλου θα οδηγούσε σε αυτό. Το Instagram διέγραψε τέσσερα χρόνια οικογενειακών φωτογραφίων και αναμνήσεων, όλες τις φωτογραφίες απ’ τα ταξίδια μας, τα γενέθλια των παιδιών μου. Όλα εξαφανίστηκαν. Αρρωσταίνω και μόνο που το σκέφτομαι», εγραψε στο blog της. 

#Tags: Instagram

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.