, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Καραμανλής σήκωσε τη γειτονιά (του) στο πόδι!

karamanlis
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ξεσήκωσε ολόκληρη τη γειτονιά του στη Ραφήνα εξαιτίας του… Σαμαρά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρώην πρωθυπουργός αιφνιδίασε ακόμη και τη φρουρά του όταν ο Γιώργος Σαμαράς κατάφερε να σκοράρει στο 92’.
Σε δημοσίευμα του ο Βηματοδότης ανέφερε πως:
«Λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα της εθνικής μας ομάδας ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής πήρε το αεροπλάνο και… έφυγε για το εξωτερικό. Εκείνο όμως που επεσήμαναν οι συνεργάτες του είναι ότι «ο Καραμανλής δεν έφυγε στο εξωτερικό επειδή ο Σαμαράς έβαλε γκολ» αλλά επειδή είχε υποχρεώσεις.
Παρακολούθησε τον αγώνα από το σπίτι του στη Ραφήνα και ήταν τόσο «ξέφρενοι» (αυτή ακριβώς τη λέξη χρησιμοποίησαν) οι πανηγυρισμοί του για τη νίκη της Εθνικής μας που «σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι». Φώναζε, χειροκροτούσε, επικροτούσε με τόση ένταση που αιφνιδίασε ακόμη και τη φρουρά του που γνωρίζει ότι τα βράδια στην οικία Καραμανλή επικρατεί ησυχία».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.