, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Περίπου 2,3 εκ. φορολογούμενοι χωρίς δήλωση-Τι σχεδιάζεται για την παράταση

eforia754
Απομένουν περί τα 2,3 εκατ. φορολογούμενοι -σε σύνολο 5,8 εκατ.- να υποβάλουν τη δήλωσή τους, μόλις πέντε ημέρες πριν τη λήξη της καταληκτικής ημερομηνίας.
Μάλιστα, όσο πλησιάζει το τέλος της προθεσμίας, το Taxisnet δοκιμάζει τις αντοχές του. Χθες, Τετάρτη δέχθηκε τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών που έχει δεχθεί φέτος, ενώ την Τρίτη οι επισκέψεις του ανήλθαν στις 270.000. Από αυτούς, οι 170.000 φορολογούμενοι υπέβαλαν την φορολογική τους δήλωση και άλλοι 100.000 την ετοίμασαν συμπληρώνοντας αποδοχές κλπ, χωρίς να την αποστείλουν οριστικά.
Είναι εκατοντάδες χιλιάδες εκείνοι που μπαίνουν στο σύστημα, βλέπουν ποιοι είναι οι φόροι που τους αναλογούν και τελικά δεν υποβάλλουν τη δήλωση. Ωστόσο όσο και να καθυστερήσει κανείς η πρώτη δόση θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Έτσι για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται σε παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων μέχρι τις 15 ή και 20 Ιουλίου.
Συνέχεια στο toxrima.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.