, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε στρατιωτική μονάδα

eidikes-dunameis-stratos-arxeio

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014   Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός (ΠΒ), ο οποίος υπηρετεί στην Μοίρα ΥΕΑ της Σχολής Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής, διεκομίσθη στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ύστερα από εμφάνιση πυρετού και κεφαλαλγίας.

Στο νοσοκομείο, κατόπιν εξετάσεων, του διεγνώσθη Βακτηριακή Μηνιγγίτιδα και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Του χορηγείται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ενώ βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Επιπλέον, εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα στη Μονάδα.

Ο παραπάνω Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός είναι της 2014 Γ΄ ΕΣΣΟ, παρουσιάστηκε στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού στα Γιαννιτσά, στις 28 Μαΐου 14 και μετά την κατάταξη του πραγματοποίησε το σύνολο των προβλεπομένων εμβολίων. Στη Μοίρα ΥΕΑ της Σχολής Πυροβολικού υπηρετεί από τις 11 Ιουνίου 14.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.