, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αγωγή κατά της Πιπιλή (και όχι μόνο) ετοιμάζει η Μακρή

makri copy
του Βαγγέλη Στολάκη
Ομαδικές αγωγές με δημοσίους υπαλλήλους εναντίον της Φωτεινής Πιπιλή και άλλων βουλευτών της ΝΔ αναμένεται να καταθέσει σύντομα, σύμφωνα με όσα δηλώνει στο karfitsa.grη βουλευτής των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Ραχήλ Μακρή. Η ίδια αναφέρθηκε στο σημερινό περιστατικό σε επιτροπή της Βουλής για το οποίο όπως αναφέρει η ίδια έγινε ο «κακός χαμός».
Μιλώντας στο karfitsa.grδίνει τη δική της εκδοχή για τη σημερινή… «σύγκρουση» που είχε με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή και όχι μόνο…
«Έγινε ο κακός χαμός. Όλα ξεκίνησαν στην ενημερωτική επιτροπή στην οποία ήρθε ο νέος υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος να μας εξηγήσει για το ζήτημα των λαϊκών αγορών που στο παρελθόν είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Στην τοποθέτησή της η κ. Πιπιλή αποκάλεσε τους δημοσίους υπαλλήλους λαμόγια. Εκεί, της είπα να το πάρει πίσω. Μου είπαν ποια είσαι εσύ. Άρχισες το σόου. Ο Βλάχος μου ζήτησε να περάσω έξω και του απάντησα πως δεν περνάω. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω να πάρουν πίσω το χαρακτηρισμό που έκαναν στους δημοσίους υπαλλήλους» λέει η κ. Μακρή.
Η ίδια συμπληρώνει πως «τους ανέφερε ότι λαμόγια είστε εσείς πολιτικοί και βουλευτές και βρίσκεστε σε λίστες Λαγκάρντ. Την κοινοβουλευτική διαδικασία την έχετε κάνει λάστιχο. Τώρα με απειλούν ότι θα μου κάνουν μήνυση ο κ. Τζαμτζής, η κ. Πιπιλή και άλλοι. Εγώ σκοπεύω μαζί με δημοσίους υπαλλήλους που θα καλέσω να καταθέσουμε μαζικές αγωγές κατά των συγκεκριμένων βουλευτών που τους αποκάλεσαν λαμόγια. Η κ. Πιπιλή στο παρελθόν υπονόησε ότι εγώ είχα προσληφθεί στο δημόσιο ρουσφετολογικά και ο κ. Τζατζμής με είχε εξυβρίσει και κινήθηκε εναντίον μου να με χτυπήσει στην Ολομέλεια. Περιμένω να μου υποβάλλουν μήνυση και εγώ θα καταθέσω μαζί με άλλους ομαδικές αγωγές» καταλήγει η κ. Μακρή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.